Nisip Cuartos

Granule de culoare alb-galbui, avand in compozitie SiO2 in proportie de peste 96%.

Domeniu de utilizare

Nisipul Cuartos se utilizeaza in industria materialelor de constructii, pentru filtrarea apei, pardoseli industriale, foraje si puturi de apa, sablare sau terenuri de sport cu iarba artificiala. Oferta nisip cuartos.

Aplicare

Nisipul Cuartos nu are instructiuni de aplicare. Acestea se stabilesc de utilizatorii produsului in functie de destinatia finala.

Precautii Nisipul Cuartos

Nisipul Cuartos nu este toxic, nu necesita nici o precautie in manipulare prin contact direct si neprotejat. Este inert, nu dauneaza mediului acvatic, nu contine impuritati de natura organica. Nisipul Cuartos nu este inflamabil si nu intretine arderea.

Depozitare

Se depoziteaza in spatii uscate, ferite de intemperii. La depozitarea nisipurilor uscate de granulatie fina se va avea in vedere ca locul de depozitare sa fie ferit de vanturi puternice.

Livrare

Livrarea se face cu mijloace auto.

Date privind siguranta si securitatea muncii

La contactul nisipului cuartos cu pielea nu se produc iritatii sau alte vatamari. In cazul contactului cu ochii sau al inhalarii se va spala cu apa in abundenta. Are efect asupra aparatului respirator numai SiO2 in dimensiune mai mica de 10 microni. Datorita faptului ca din nisipul spalat este eliminata aceasta fractie, nu se impun masuri speciale.

nisip cuartos gazon articial

Nisip cuartos pentru gazon artificial

Nisipul cuartos pentru gazon artificial este un nisip cuartos cu un continut in dioxid de siliciu de min. 96%, spalat, uscat si clasat. Nisipul cuartos se poate livra in 3 sorturi: nisip 04 ( 0-0,63 mm ) pentru iarba artificiala cu inaltime de 20-25 mm, 0,4-1,2 mm pentru inaltime de 40-60 mm sau 0,3-0,8 mm pentru terenuri de sport ce necesita omologare.

nisip cuartos

Nisip cuartos pentru filtrarea apei (statii de tratare) si prevenirea innisiparii

Nisipul cuartos pentru filtrarea apei si prevenirea innisiparii este un nisip cuartos cu un continut de dioxid de siliciu de min. 96%. Nisipul cuartos se utilizeaza ca material filtrant in instalatiile de tratare a apei sau pentru prevenirea innisiparii puturilor forate, a drenurilor sau izvoarelor. Nisipul cuartos se poate livra in sorturile 0,8-1,2 mm; 0,8-1,5 mm; 0,8-2 mm; 1-3 mm sau la cerere si altele.

nisip cuartos

Nisip cuartos pentru sablare

Nisipul cuartos pentru sablarea suprafetelor metalice sau chiar a betoanelor este un nisip cuartos cu un continut de dioxid de siliciu de min. 96%. Nisipul cuartos se poate livra in diverse sorturi: 0,1-0,3 mm; 0,3-0,7 mm; 0,8-1,5 mm, etc.

nisip cuartos

Nisip cuartos pentru pardoseli industriale

Nisipul cuartos pentru pardoseli industriale este un nisip cuartos cu un continut de dioxid de siliciu de min. 96%. Nisipul cuartos se foloseste in amestec cu rasini epoxidice sau prin elicopterizare pentru a conferi rezistenta pardoselii. Nisipul cuartos se poate livra in sorturile 0,1-0,3 mm; 0,3-0,7 mm; 0,7-1,2 mm.

Copyright ©2013 - 2023. Creat si gazduit de FIBER IT